Over de Vira Sling

Hallo, mijn naam is Özge. Ik heb twee kinderen (Rüzgar & Deniz). Na tien jaar gewerkt te hebben als ingenieur, kregen we onze tweede baby. Babydragers hebben me enorm geholpen om weer deel te nemen aan het dagelijks leven met mijn pasgeboren baby. Ik kon tegelijkertijd voor zowel de nieuwe als mijn vierjarige kind zorgen.

In 2018 begon onze reis naar Nederland. In hetzelfde jaar ging onze merk Vira Sling van start. Na korte tijd hebben we onze krachten gebundeld met Neko Slings en Vira Sling om de distributeur van Neko Slings in de Benelux te worden.

Ik heb mijn diploma draagconsulente behaald bij ‘Die Trageschule’. Ik help en beantwoord graag al uw vragen over babydragers en over onze producten.

Over Neko Slings

Neko Slings is het eerste geregistreerde handelsmerk in Turkije dat geweven draagdoeken produceert sinds 2012.

De naam “neko” betekent “kat” in het Japans. Wij zijn geïnspireerd door hoe moederkatten hun kittens op een natuurlijke manier met gemak en zorg dragen. Het dragen van een baby is instinctief. Onze unieke motivatie is ervoor te zorgen dat moeders hun baby’s met hetzelfde gemak en instinctieve elegantie dragen.

Ons verhaal begint met de productie van rekbare draagdoeken (slings) en sling covers. We zijn sterker gegroeid met de toevoeging van onze eigen lijn geweven draagdoeken vanaf 2015. Dit werd opgevolgd door distributeurs en retailers in Europa en de rest van de wereld. Onze onderscheidende kwaliteit deelt ons het meest en is de kwaliteit van ons garen en weven het meest gewilt. Onze lijn van sling-collecties heeft een verleidelijke sensatie van oosterse sfeer en is vervaardigd in Turkije met de hoogste kwaliteit van draad en garen. Daarom zijn oude beschavingen onze muse geworden in onze zoektocht naar de juiste namen voor de collecties.

Certificering is bijzonder belangrijk voor ons. Zo werken we alleen met GOTS-gecertificeerd garen en gebruiken we GOTS-gecertificeerde weefgetouwen. We werken met een volledig professioneel team in elke fase van de productie. Neko werkt niet met externe producenten. Elk teamlid werkt onder het dak Neko met wettelijke en sociale rechten.

Onze producten worden verzonden naar draagconsulenten en testers. We hechten veel waarde aan hun feedback.

U bent welkom op onze reis van het dragen van baby’s.