Consultaties

DSCF5142

Draag
Consulten

In het begin kan babywearing overweldigend zijn. Te veel merken, te veel opties en te veel mogelijke manieren om je baby te dragen…

Draagconsulenten helpen je om je weg te vinden in dit labyrint van onbekenden. Je vraag kan zijn “welke drager moet je kiezen voor je pasgeborene” of “hoe knoop je een geweven doek” of “hoe gebruik je een ringsling” . Wij zullen je helpen met je vragen.

Waarom een consultatie boeken?

Gecertificeerde consulenten doorlopen een trainingsperiode van 3 stappen, die elk minstens drie dagen duren. We bereiden huiswerk voor, leggen examens af, lezen boeken en houden up-to-date informatie over babydragen bij. We investeren in dit vak tijd, geld en energie. Door een consultatie te boeken profiteer je niet alleen van deze kennis, maar ook van onze jarenlange ervaring in het werken met vele gezinnen.

Een consultatie is het moment waarop je mijn volledige aandacht hebt, alleen gericht op jouw behoeften. Daarom stel ik vragen voordat we elkaar ontmoeten; om uw behoeften te begrijpen en daarop voorbereid te zijn.

Hoe werkt het?

Tijdens onze sessie zullen we een speciale demopop gebruiken om de draagdoek/draagzak te oefenen. We zullen de drie basisstappen van het dragen één voor één doorlopen; het voorbereiden van de drager/doek, het in de drager doen van de baby en tenslotte het eruit halen van de baby. Ik zal eerst de stappen laten zien met een demopop, daarna doen we het samen nog een keer met demopoppen. Uiteraard kunnen we deze stappen herhalen indien nodig.

Aan het eind van de sessie geef ik je stap voor stap een overzicht van de band die we geoefend hebben, zodat je het nog eens rustig na kunt kijken als je het zelf wilt proberen.

FAQ

Hoe lang duurt een consultatie?
Een consultatie sessie duurt tussen 90-120 min. Deze tijd is voldoende voor ons om het gekozen onderwerp te behandelen. U kunt altijd uw vragen stellen
Wat kost een consultatie?

Ik reken 60€ voor een 90-120min consult.

wat gebeurt er als we de verwachte sessietijd overschrijden?
Ik reken 10€/15min voor onze overuren. Als onze sessie de verwachte tijd overschrijdt, zal ik de factuur dienovereenkomstig opstellen.
Kunnen we een sessie met vrienden boeken?

Het is mogelijk om een groepsconsult te boeken. Je kunt dan samen met je vrienden leren. Hiervoor moet het onderwerp hetzelfde zijn, d.w.z.; dragen met een ringsling, een fwcc knopen met een draagdoek, rugdragen met een SSC enz. Voor tijd en prijs, neem contact met me op.

Mag ik mijn tweeling dragen?

Ja, je kunt je tweeling of twee kleine kinderen tegelijk dragen. Ik kan je helpen om de verschillende manieren te ontdekken. Omdat er veel verschillende opties zijn, zal ik een document opstellen met 4-5 mogelijke combinaties en kunnen we er twee uitwerken in onze één-op-één tijd.

Kunnen we elkaar online ontmoeten?

Online consultaties zijn mogelijk. Ik reken 7€/15min voor onze online ontmoetingen. Je kunt alles vragen over babywearing in ons gesprek. We kunnen werken aan je bestaande drager of ik kan advies geven over verschillende soorten dragers, afhankelijk van je voorkeuren.

Ik heb een drager van deze website gekocht, kunt u me helpen?

Ja, zeker. Wanneer u een drager koopt via www.virasling.nl, kunt u met uw bestelnummer een gratis online consult van 20 minuten boeken. . Ik zal je stap voor stap uitleggen hoe je je drager moet afstellen en gebruiken. Je kan mailen naar: [email protected]

ONS ADRES

Shopping cart

Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Book A Consultation

Becoma A Reseller

Word een wederverkoper

Boek een consult